Tähtien tuikkeessa, Bellen talviseikkailu

Lempeitä satuja

Disneyn aarrearkusta

Disney: Bellen talviseikkailu, Sanoma Media Finland 2017

Disney: Tähtien tuikkeessa, Sanoma Media Finland 2017

Belle elelee linnassa yhdessä hirviön ja noiduttujen ystäviensä kanssa. Hän aikoo laittaa hirviön vanhoja asusteita poistoon. Kulkukauppias olisi niistä iloinen. Mutta kulkukauppias haluaa antaa Bellelle vastalahjaksi luistimet. Luistimille tuleekin käyttöä, kun Belle jäljittää kulkukauppiasta, joka on ehtinyt järven taa. Kauppiaan säkkiin meni nimittäin erehdyksessä Bellen paras ystävä, noiduttu kahvikuppi. Onneksi Belle oppii luistelun taidon ja kaikki päättyy onnellisesti.

Belle haluaa tehdä tähtitaivaan linnan kattoon ja noidutut ystävät auttavat häntä siinä. Hirviö vielä auttaa rakennelman ripustamisessa.

Tuhkimon hiiriystävät saavat uuden vieraan, jolla kuitenkin on tapana päätyä öisille kävelyretkille ja herätä milloin missäkin.

Maximus, hevosella on vartiointitehtävä ja se on vienyt hevos- paralta yöunet. Asiaan on löydettävä apu ja saatava Maximus kunnon nokosille.

Merenneito Ariel ikävöi iltoja, jolloin hän nousi meren pinnalle ja näki tähtitaivaan ihanuuden. Niinpä prinssi Erik päättää näyttää Arielille ihanan näyn.

Lumikki elelee sopuisasti kääpiöiden seurassa. Mutta mitä pitäisi tehdä, kun Jörö on sairastunut flunssaan, eikä halua mennä lepäämään?

Kirjoissa on iki-ihana kimara Disney-hahmojen seikkailuja. Iltasaduiksikin sopivien tarinoiden tyyli on lämmin ja sadunhohtoinen, joten ne sopivat myös kaikkein pienimmille. Disney klassikoiden tarinat jatkuvat, ja niin on hyvä. Lapset elävät heidän kanssaan ja kokevat lämpöä ja rakkautta.

Jouko Varonen